Saturday, January 22, 2011

photoshop

antara design untuk header blog ak
yang ak design sendiri. 

design ak masih biasa lagi la. 
idea tak ada sgt pon.


 ni header untuk blog ak klw blog ak tema hitam. ;)





ni pulak header aku gne kalau tema blog aku warna putih 




design by : haqim mohamad @ bibilioholic production

Tuesday, January 18, 2011

holiday 2010 part 1

cuti sem aritu ayah aku ajak balik kg. ak kat melaka. 
da lame sgt sbnrnya ak xblk melka. 5taon jugak rseny. 


ish2. terok ak ni kn. pdhal kat sne ad je sdare mare. erk.bukan ap,
ak nk blk, tp ad je konflik/krisis family ak ni. ;(


tp yg ak nk share kat sni sbnrnya bkn pasal family ak pon. 
ak just nk share tmpt2 yg ak pegi mse blk kg aritu.


peh,kat melaka ni mmg bes gile. xbosan kot. ad je tmpt nk pegi.
tp korg cume sediakn duit je la.;p


location : Melaka



aku di Dataran Pahlawan

ad lagi gmba sbnrny. tgu part 2 ok. ak upload bnyk sikt;p

Friday, January 14, 2011

Leica m9

assalamualaikum.. 
peh lme gle ak x usik blog ni since ak 1st time buat dlu. ak bkn ap, xde idea la nk isikn kat dlm blog ak ni. 


hum, tibe2 rase cm nk share video ni. ni la video first project aku/kami (aku dgn farith) utk subject eng. drawing kitowg. ops.lupe, project kitowg ni jgk ad sikt bantuan dari housemate ak mr.Farid. thx farid. haha;p


project ni kitowg gne software SolidWork. video ni ak bt gne adobe premier pro. 
it's just a touch dri beginner cm kitowg ni. so,spe2 yg tgk 2 time kaseh ye;p


video

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons