Monday, December 5, 2011

Dapat Ganjaran Menerusi Kempen ChurpChurp

Setiap kali korang 'online' laman sosial korang boleh dapat duit dengan cara yang amat mudah, cepat dan senang.
Kepada siapa - siapa yang 'kaki' 'fb', twitter, blogger ke, tak kira lah apa jenis laman sosial dalam pada masa korang 'online' tu, korang boleh dapat duit apabila korang 'Sign Up' ChurpChurp dan kemudiannya korang hanya perlu berkongsi kempen yang diberi,

Ianya semudah a,b,c dan 1,2,3..(serius)

Caranya senang je..

Mula-mula..

1) Korang SIGN UP ChurpChurp
-Benda ni lagi mudah apabila korang boleh 'sign up' terus dengan hanya menggunakan akaun 'fb' atau Twitter korang.



2) Selepas korang da selesai 'sign up', sekarang korang da boleh mula berkempen dengan tugasan yang diberikan.. Caranya dengan hanya korang perlu kongsi kan link yang diberikan pada korang.. Link tu korang share la dekat 'fb' atau twitter korang.



3) Langkah yang terakhir, korang boleh terus 'share' kempen yang diberi menerusi twitter korang atau korang boleh 'copy' link yang diberi untuk korang kongsi kat mana-mana laman sosial yang korang ada. 





2 comments:

Yasmin Aris ♥ said...

alaa . tak paham . huhu :(

Ольга Петрова said...

Выбирай- проверенные проститутки Киева

Милая, ухоженная, очаровашка. Доставлю неземное наслаждение!!! Лучший секс в вашей жизни! Ничто так не согласно с разумом, как его недоверие к себе.

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons