Monday, February 28, 2011

Seni Cahaya Graffiti

Assalamualaikum

Entri kali ni inCik kiwi nak share dgn 
semua tentang seni cahaya graffiti.

sapa2 yang dah tahu tu takpe lah kan.
untuk sapa2 yang belom tahu lagi tu, jom kita 
skodeng2 sikt apa menatang seni cahaya graffiti tu.

meh usya sikt gamba 






ha. ni la namanya seni cahaya graffiti.
gamba2 ni bkn dowg edit gne photoshop k ap.
original photo taw.


kalau nak tahu cmne dowg buat.
jom klik video bawah ni


ok.da tahu kan apa bnda seni cahaya graffiti tu. 
style kan:)


ok,semua sumber gambar inCik kiwi dapatkan dari 

Hikarimoji Lights Graffiti

nak tahu lebih info usya la fb diorang k

6 comments:

mykhalis said...

tarukla shoutbox ke..hehe..senang nak tinggal jejak

Qila said...

haa....tau2...baru tengok sabtu lepas kat majalah 3..interesting!!

| cik azeya | said...

smarttt.

costa allegra said...

@mykhalis: sy remove shoutbox aritu.hehe

@Qila:sy pon tahu dari m3.;pp

@cik azeya:mmg cantek:)

AkuBiomed said...

Salam perkenalan. Saya berjaya dengan percubaan pertama menghasilkan Light Graffiti dengan hanya mengunakan kamera digital kompak Panasonic Lumix.

Boleh lihat hasil kerja Light Graffiti pertama saya di blog saya.


http://akubiomed.com/2011/mari-bermain-light-painting-light-graffiti/

ParkAir said...

majalah tiga pernah tunjuk ni kan.. letih nak berdiri lama gila tggu siap..

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons