Thursday, March 3, 2011

Ganjaran Besar dari ChurpChurp..???

Assalamualaikum

apa benda sebenarnya CHURPCHURP ni.
Ok.saya akan bagitahu apa benda ChurpChurp ni 
sebenarnya.
ChurpChurp membantu anda untuk menambah pendapatan
menerusi internet. Cara nya tersangat sangat la mudah
dengan hanya memerlukan anda atau sape2 yang 
aktif menggunakan laman sosial seperti Facebook, Twitter,
Messenger, Blogger atau apa saja. ChurpChurp ni memerlukan 
daya kreativiti korang dengan cara mempromosikan iklan.

setiap kali klik. Anda pasti dapat ganjaran.



RM 1.00 setiap kali anda 'SIGN UP' 
best kot weiii......;p



5 comments:

cik pulau said...

dah sign up sebelum ni..
tapi xtau macam mana dia function...
hahahaha... ^^,

HATYCIKNUURUL said...

huhu,..xprnh try pon,.hehe

saya KILA said...

hehe . dah ada . tapi tak tahu macam mana nak promote .

aQim said...

sng je. korg share link churp2 tu kat fb or twtr korg. klw rajen pomot la kat blog:)

stiap klik dpt duet.:)
tlg la klik sy pny..hehe:)

zuzuBEBE said...

tlg la klik sy punye jgk :)

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons