Thursday, March 17, 2011

IBNUSHUKRAN: "TIME GUESS CONTEST"



Assalamualaikum

hai semua rakan2 blogger yang kacak nsem cantek hot ap bnde sume la...:)
Entri saya kali ni nak bagitahu pasal contest "TIME GUESS"., maknanya 
teka masa la kan. TEKA MASA? eleh,cam senang je.(peh,blagak gila x hengat!.haha.. 
Dengan sukacitanya saya telah pon join contest ni setelah diTAG oleh tuan
 penganjurnya sendiri iaitu encik IBNUSHUKRAN. Bangga kot! haha


JAWAPAN SAYA : 9.15

Kalau nak tahu syarat2 pertandingan baca kat bawah ni kei..


1. Syarat pertama ialah menjadi follower IBNUSHUKRAN.

2. Kedua ialah membuat entri mengenai ini beserta jawapan.
cnth jawapan : 5.20
tajuk entri ialah IBNUSHUKRAN: "TIME GUESS CONTEST"
Di dalam entri anda dikehendaki meletakkan banner "TIME GUESS" 
dan link ke blog ini . 
Kalau nk letak kt sidebar lagi sy amat hargainya.

3. Ketiga ialah tag at least 3 orang dan pastikan dia tahu.

4. Keempat ialah tinggalkan link anda di post comment.

Tarikh tutup : 20/4/2011


mangsa TAG saya :)
Fatin Nabilah

ok. itu saja:)





12 comments:

.:|kamaryeah|:. said...

thanks ye tag sy~ nnt sy buat~

Nesa Wazir said...

macam best je ni ;)

diyana said...

thanks sebab sudi tag...macam menarik je nih(^___^)

dyanzjha said...

ok nanti saye wt keyhh!!!
:)

~::KUYA HARIS::~ said...

thanks for that tag :) mcm cool aje contest ni.hehe ^^

Ibnushukran said...

aQim.. terharu aku.. hehe..
gudluck k.. :)

aQim said...

join taw..:)

amny.. said...

goodluck..=D

D i n said...

teka masa gambar jam kat header tu ka? O^O

10.10

datang melawat~ :D

qieranna said...

lawat sini...good luck...

CN said...

good luck :P

Neoz_ThE_hELpeR said...

salam singgah.. :)

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons