Saturday, March 5, 2011

JANGAN pandang camera!!!


Assalamualaikum

jom join CONTEST Jangan pandang belakang camera!! oleh DYANZJHA
ok.xpayah panjang cerita. jom ramai2 join contest ni::))

Syarat-Syarat :
1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.



saya pertaruhkan gambar dibawah ini:)
location : Empangan Mengkuang
photographer : Me of course
talent : Mr. Y8Y8 (Farid Ibrahim)

tarikh tutup : 29/4/2011

saya menge'tag'



5 comments:

diyana said...

Aqim..thanks sebab tag..nanti saya join ye..^^

saya pon ada balas tag kat awak..ni link yep..hehe

http://diyanadena.blogspot.com/2011/03/contest-jom-cover-mulut.html

misSbLurRy said...

perggg smart

aQim said...

jom la join contest:)
da join x?

aQim said...

@missblurby : tq tq tq:)

nuriliainirosnan said...

orite. aku buat . :D

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons