Friday, June 17, 2011

Blog aku kena ceroboh.. Ada orang nak TEST POWER?





           xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
testing power jap kat sini...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
jgn marah tuan blog, aku nak testing skill aku je..
jgn risau aku xcuri apa2 data pun...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
peace yaw!! 



?????

what the fISH??

Blog aku kena ceroboh. Mentang-mentanglah sekarang tengah 'hot' cerita pasal
Anonymous nak 'hack' portal 'goverment' Malaysia.. Blog yang tak ada apa-apa
macam blog aku ni jadi mangsa.. Macam 'test specimen' dalam 'lab' pulak.haha



BTW, thanks la pada sape yang dah ceroboh blog aku ni sebab BELIAU jujur 
dan tidak cuba untuk sabotaj atau buat lebih teruk..

Next time ajar aku macam mana nak 'hack' okei..
hahaha

hum.. Kalau korang seorang ISLAM.. Korang tak rasa benda ni macam satu
perbuatan yang berdosa ke?


Yelah, orang yang 'Hack' website ni sama macam menceroboh,..
Tapi tu lebih pada 'hackers' mat saleh la kot.. Dorang ceroboh lepas 
tu ambil semua data-data orang.. 

Rasanya 'hackers' orang Malaysia je la kot yang paling baik
dan sopan.. haha.

Mana tak nya, portal UiTM Penang yang kena 'hack' malam semalam,
lawak kot.. Siap 'wish' dengan letak lagu harijadi lagi.
Mentang-mentanglah UiTM Penang ada sambutan ke-15 
tahun penubuhan semalam. HAHAHA

Meh tengok 


2 comments:

kaizen said...

naseb la....kalo aku student uitm penang dah lame aku tukar pointer semua yg krg pndi cam aku jadi 4 flat n yg pndi2 fail semua subjek...hehehehe

aQim said...

da pena ad owg bt.. tp kantoi.. hahaha;p

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons